- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση πραγματοποίησε στις 24-12-2019 την πρώτη ανοιχτή χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους γονείς και τα παιδιά του.

Ήταν μια γιορτή που τα περιλάμβανε όλα. Δύοσκετς με υπέροχα σκηνικάκαι ερμηνείες.Ηθοποιοί ήταν τα ίδια μας τα παιδιά, του πρωινού και του απογευματινού τμήματος,. Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και συμπλήρωση του βιβλίου ευχών, από τους γονείς, για μια, ακόμα καλύτερη και δημιουργική χρονιά. Η γιορτή συνεχίστηκε με «Το τρένο των ξωτικών», όπου παιδιά γονείς και εκπαιδευτές παίξανε στα χειροποίητα παιχνίδια μας κερδίζοντας όλοι δώρα. Ομορφύναμε τα πρόσωπά μας με χριστουγεννιάτικο facepainting, γράψαμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και φωτογραφηθήκαμε μαζί του. Και τέλος, όλοι απολαύσαμε τον πλούσιο χριστουγεννιάτικο μπουφέ.

Εκ μέρους της διοίκησης του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ που κάλυψε με μεγάλη χαρά την γιορτή και διασκέδασε μαζί μας. Επιπλέον, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο προσωπικό μας, όπου καθημερινά εργάζεται και βελτιώνεται, δρώντας ομαδικά και σύμφωνα με τους στόχους της δομής.

Στόχοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ είναι, να προσφέρουμε δημιουργικές στιγμές, νέες εμπειρίες, χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά μας, σε συνεργασία πάντα, με τους γονείς,οι οποίοι μας έχουν εμπιστευτεί ό,τι πολυτιμότερο έχουν. Τα παιδιά τους. Πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως, τα ΑΜΕΑ είναι άνθρωποι με τις ίδιες ανάγκες, τα ίδια συναισθήματα, το ίδιο χαμόγελο. Γιατί όλοι μας είμαστε ίσοι. Και ταυτοχρόνως, όλοι μας διαφορετικοί. Εξάλλου, ο κόσμος θα ήταν ανιαρός αν όλοι ήμασταν ίδιοι.

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.