Στα εγκαίνια έκθεσης του Λαογραφικού Μουσείου Γόννων ο Κ. Κολλάτος


Tags |

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Ολες του γάμου οι χαρές» του Λαογραφικού Μουσείου Γόννων παραβρέθηκε την Κυριακή το πρωί ο πρώην Δήμαρχος & Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος .

Ο κ.Κολλάτος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διοργανωτές της εκδήλωσης και να τους συγχαρεί απο κοντά .
Σε δήλωση του ο κ.Κολλάτος αναφέρθηκε στα 20 χρόνια λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Γόννων καθώς και την αναγνωρισιμότητα και επισκεψιμότητα του μουσείου τα τελευταία χρόνια.

Τέλος αναφέρθηκε για μια ακόμη σοβαρή προσπάθεια διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς, μια προσπάθεια που αναδεικνύει την ιερή στιγμή του γάμου και εκπέμπει μια νότα αισιοδοξίας για τον θεσμό.
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης το Λαογραφικό Μουσείο – Μορφωτικό Σύλλογο Γόννων όπως και τον ακούραστο πρόεδρο την ψυχή του Λαογραφικού Μουσείου κ.Βασίλη Καραβιδέ που το μουσείο και ο Σύλλογος ειναι το σπίτι του ,είναι πάντα εκεί με τη σκληρή καθημερινή δουλειά του και την μόνιμη παρουσία του στο χώρο ,όπως και τον ακούραστο συνεργάτη του κ.Γεώργιο Αλεξανδρή δάσκαλο του Δ.Σχολείου Γόννων .

Η έκθεση πραγματοποίειται στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Γόννων και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020. Ώρες λειτουργίας: 11.00 -13.00 και 18.00 – 20.00.