Κέλλας: Εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε τους Έλληνες εκπαιδευτικούς


Tags |

«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα στο γραφείο μου, τον αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών στο ΚΥΣΠΕ κ. Βασίλη Παληγιάννη και εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όλοι τους εκλεκτοί φίλοι και στελέχη πρώτης γραμμής της παράταξής μας. Η επίσκεψή τους, πέραν της ανταλλαγής των καθιερωμένων ευχών για τις εορταστικές μέρες, ήταν και ιδιαίτερα παραγωγική. Άλλωστε με τους εκπαιδευτικούς μας είχαμε μια άριστη συνεργασία καθ΄ όλο το διάσημα, που διετέλεσα αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ».

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλλας, έπειτα από τη συνάντηση, που είχε στο πολιτικό του γραφείο, με εκπαιδευτικούς της Α΄θμιας εκπαίδευσης, προσθέτοντας:

«Συζητήσαμε για εκπαιδευτικά ζητήματα και θα συνεχίσουμε να είμαστε σε διαρκή επαφή για την στήριξη και την ανάπτυξη της εκπαίδευσης, που θα προσφέρει στους μαθητές περισσότερα εφόδια για το μέλλον τους.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας εφαρμόζει το πρόγραμμα, που είχαμε παραγάγει στον Τομέα Παιδείας της ΝΔ, ενισχύοντας την Δημόσια Εκπαίδευση.

Εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε απόλυτα τους Έλληνες εκπαιδευτικούς και είμαστε στο πλευρό τους και μετεκλογικά».

Στην συνάντηση με τον Λαρισαίο πολιτικό εκτός του αιρετού του ΚΥΣΠΕ κ. Βασίλη Παληγιάννη, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Ν. Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαποστόλου, ο αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών στο ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Χασιώτης, ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ Ν. Λάρισας κ. Δημήτρης Δραγανιδάκης και ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΑΚΕ Α’ θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας κκ. Σάκης Γκουτζέλας, ΤζωρτζίναΝταφοπούλου, Γιάννης Λέτσιος, Γιώργος Μπασδέκης και Κώστας Αλβίζος.