- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Δράση της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας για τη στήριξη των συνανθρώπων μας

Σημαντική δράση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Λάρισα από την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας που είχε ως βασικό στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για την  στήριξη φορέων της κοινωνίας των πολιτών, όπως επίσης και την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Το Δ.Σ.  της τράπεζας τροφίμων και  εθελοντές συμμετείχαν στην συλλογή των τροφίμων.

Οι ομάδες που στήριξαν με την εθελοντική παρουσία τους τη δράση προέρχονταν από τονΣύλλογο  Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ένταξης στο κοινωνικό σύνολο, κυρίες της Παιδικής Στέγης Λάρισας, μέλη των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, όπως επίσης εθελοντές των συσσιτίων της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου και της Ενοριακής Συντροφιάς του Αγίου Γεωργίου.

Η δράση έγινε σε συγκεκριμένα σημείαπου διατέθηκαν από δύο γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπου στήθηκαν καλάθια,με τους Λαρισαίους να ανταποκρίνονται  με συγκινητικό τρόπο στο κάλεσμα της αλληλεγγύης.

Το Δ.Σ. της τράπεζας τροφίμων  εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς όσους – εθελοντές και πολίτες – υποστήριξαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, όπως επίσης προς τα σούπερ μάρκετ και τους εργαζόμενους για την άψογη συνεργασίας τους.

Είναι η πρώτη συνέργεια που ξεκίνησε από τη Λάρισα και θα επαναληφθεί στους νομούς, τους οποίους υποστηρίζει η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας.