Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με αθλητές του ΝΟΛ


Tags |

Με αθλητές της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας (ΝΟΛ) συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Στη συνάντηση οι αθλητές συνοδευόταν από τον υπεύθυνο της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ Γιώργο Καντώνια. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 αλλά και γενικότερα ζητήματα αθλητισμού που αφορούν τη λαρισινή ομάδα.

 

«Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αθλητισμό. Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ είναι ένα κόσμημα τόσο για τη Λάρισα όσο και για τη Θεσσαλία. Η πορεία της δικαιώνει την πρωτοβουλία που πήραμε ως Περιφέρεια για τη χρηματοδότηση για την κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον απέναντι στους αθλητές του συλλόγου καθώς ο αθλητισμός για εμάς είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Ο αθλητισμός είναι παιδεία, φιλοσοφία και δημιουργεί συνεργασίες, ομαδικότητα, συλλογικότητα, ομοιογένεια και διαπλάθει ισχυρούς χαρακτήρες, ιδιαίτερα στη δύσκολη στιγμή, την οποία περνά η χώρα μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας απευθυνόμενος προς τους αθλητές.

Από την πλευρά του ο κ. Καντώνιας και οι αθλητές του συλλόγου Θ. Δανιήλ, Αν. Θεοδωρόπουλος και Ηλ.  Πατούνας ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  για τη ουσιώδη υποστήριξη της Περιφέρειας στο σύλλογο τόσο για τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών γεγονότων όσο και για την κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας. Ενώ του παρέδωσαν αναμνηστική πλακέτα για τη συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη διοργάνωση της α’ φάσης των πλέι οφ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης στη Λάρισα τον περασμένο Ιούνιο.