Ειδήσεις

Συνάντηση με τους διευθυντές των σχολείων είχε ο Δήμαρχος Κιλελέρ


Συνάντηση με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Κιλελέρ είχε στο Δημαρχείο Νίκαιας ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους.

 

Αρχικά ο Δήμαρχος, αφού τους ευχαρίστησε για το άριστο κλίμα συνεργασίας, διαβεβαίωσε τους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τη συνεργασία μαζί τους για την επίλυση όλων των ζητημάτων που ανακύπτουν. Οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι δήλωσαν ότι η δημοτική αρχή ανταποκρίνονταν άμεσα, χωρίς χρονοτριβές, στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους γεγονός που διευκόλυνε την καλύτερη λειτουργία των σχολείων   Στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα όπως η έναρξη αποπληρωμής του χρέους των σχολικών μονάδων που είχε συσσωρευθεί, η μετακίνηση των μαθητών, οι προμήθειες των υλικών, η καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων, η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στις καθαρίστριες και  μια σειρά άλλα θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία τους.

 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις παρεμβάσεις (αντικατάσταση οροφών, ελαιοχρωματισμός, διαμόρφωση εξωτερικών χώρων κ.λπ) που έγιναν σε σχολεία με αποτέλεσμα να βελτιωθούν οι κτιριακές υποδομές.

 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τις διοικητικές υπηρεσίες και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την αποτελεσματικότητα στην επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν. Στη συνέχεια κατέστησε σαφές στους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε περίπτωση. «Σε λίγο χρονικό διάστημα πετύχαμε πολλά με την άψογη συνεργασία μας. Είμαι υπερήφανος για τα αποτελέσματα και η ηθική ικανοποίηση που νοιώθω γίνεται μεγαλύτερη γιατί κι εσείς είστε ικανοποιημένοι από τη συλλογική μας προσπάθεια»

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Καλέτσιος, πρόεδρος Α’βάθμιας σχολικής επιτροπής, Τριαντάφυλλος Τσινούλης πρόεδρος Β’βάθμιας σχολικής επιτροπής και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

 

Προηγούμενο άρθρο Λήγουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Κατασκήνωση στην πόλη
Επόμενο άρθρο Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης από τη Βιβλιοθήκη Νίκαιας