από το

Αρχείo Λάρισα News


Την απαρέγκλιτη βούληση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών με παράλληλη προσμέτρηση των ειδικών χαρακτηριστικών κάθε περιοχής, επανέλαβε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στο πλαίσιο συνάντησης που είχε το Σάββατο με τη διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων. Ο κ. Αγοραστός εξήγησε πως παρά τη δύσκολη συγκυρία, η Περιφέρεια μέσα από …

5

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Συγκεκριμένα, στις συντονισμένες αστυνομικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ της Παρασκευής, συμμετείχε ικανός αριθμός αστυνομικών από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, …

3

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Γόννων, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, δυνάμει εντάλματος σύλληψης για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

12

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης είκοσι μηνών για κλοπή.

5

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, δύο ημεδαποί, ένας 71χρονος και μια 62χρονη, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν από αγρόκτημα 68χρονης ημεδαπής κάστανα, βάρους (120) κιλών περίπου. Τα αφαιρεθέντα αγροτικά προϊόντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμο δικαιούχο.

5