από το

Αρχείo Λάρισα News


Με αφορμή το Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στον Δρυμό, ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας, ξεκινώντας μια συνεργασία σε δράσεις με τον Μορφωτικό Σύλλογο του Χωριού, διοργανώνει πεζοπορία στον Δρυμό Ελασσόνας την παραμονή της γιορτής του Προφήτη Ηλία – Κυριακή 19 Ιουλίου. Η πεζοπορία θα γίνει από ένα δασικό μονοπάτι, το οποίο συνδέει το χωριό με …

11

Μια βδομάδα δεν πέρασε από το συντριπτικό αποτέλεσμα υπέρ του ΟΧΙ και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε σύμπλευση με το μαύρο μέτωπο του ΝΑΙ, ψηφίζει στη Βουλή ένα νέο Μνημόνιο. Υποθηκεύει το μέλλον των εργαζομένων και της νεολαίας για τα κέρδη των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων, συνεχίζοντας την ίδια πολιτική με τους προκατόχους της. Το …

1

Σε μια λιτή αλλά ενθουσιώδη ατμόσφαιρα τα μέλη και οι φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου συγκεντρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, στο καφέ μαντείο στη Λάρισα προκειμένου να γιορτάσουν τα 8 Χρόνια από την ίδρυση του και παρά τα τελευταία δυσμενή γεγονότα που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας, που μας έχουν φέρει οι Ανθελληνικές Κυβερνήσεις της …

14

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, η οποία κατασχέθηκε.

8

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι λίγο πριν είχε αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο 37χρονης ημεδαπής από δωμάτιο νοσοκομείου της πόλης.

0

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από οικία 48χρονης ημεδαπής διάφορα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και της αποδόθηκαν. Επιπλέον, από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης.

1

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (59) ναρκωτικά δισκία.

2

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

1