Πρωτοσέλιδο

Στις πληγείσες περιοχές του Δ. Κιλελέρ κλιμάκιο του ΕΛΓΑ


Τις πληγείσες περιοχές από χαλάζι στην τοπική κοινότητα της Χαράς επισκέφθηκε αντιπροσωπεία από γεωπόνους του ΕΛΓΑ, το Δήμο Κιλελέρ και την τοπική κοινότητα Χαράς. Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε καλλιέργειες δημητριακών και ψυχανθών, δέντρων και αμπέλου. Η αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλελέρ Ιωάννα Πινάκαενημερώνει τους αγρότες – παραγωγούς του Δήμου  που έπαθαν ζημιά από τοχαλάζι στην Τοπική Κοινότητα Χαράς τα εξής: «Όσοι παραγωγοί έχουν υποστεί ζημιά στις καλλιέργειες τους από χαλάζι – ανεμοθύελλα που έπληξε τη Δημοτική Κοινότητα Χαράς, την Τετάρτη 09-05-2018, μπορούν να υποβάλουν Δηλώσεις Ζημιάς, εφόσον έχουν υποβάλει Δήλωση Καλλιέργειας/Εκτροφής (ΟΣΔΕ),  μέχρι  και την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, στο Παλιό Δημαρχείο της Νίκαιας (γεωπόνοι) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή. Μαζί με τη δήλωση προσκομίζεται οπωσδήποτε αντίγραφο της Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής (ΟΣΔΕ) του 2018. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410 921214»

Την επιτόπου επιστασία των ζημιών έκαναν οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ Σπύρος Σπυρόπουλος και Γιώργος Σαμαράς, ο αντιδήμαρχος των ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ Αντώνης Ρεντζιάς και ο πρόεδρος της ΤΚ Χαράς Στέλιος Ανυφαντής.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση για το φυσικό αέριο στο δήμο Τεμπών
Επόμενο άρθρο Επιστημονικό συμπόσιο με Θεσσαλούς γιατρούς