Ειδήσεις

ΣΘΕΒ: Με επιτυχία το σεμινάριο: Digital Marketing και Social Media


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, διοργάνωσε στις 4 και 5 Μαΐου  σεμινάριο θέμα: «Αύξηση Πωλήσεων με τη χρήση διάφορων Digital Marketing εργαλείων και των Social Media».

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για όλο το πλέγμα δυνατοτήτων προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους μέσω των Digital Marketing εργαλείων και Social Media  μέσω πρακτικών εργαστηρίων μέσω Η/Υ που εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια  αυτού.

Ενδεικτικά στο σεμινάριο αναλύθηκαν στόχοι και στρατηγικές στα Social Media και πως  πραγματοποιείται η επιτυχής διαφήμιση της επιχείρησης σε Facebook και Instagram. Ενημερώθηκαν για το email marketing και πως μπορεί να  βοηθήσει στην προώθηση των προϊόντων για εμπορικούς σκοπούς.

Επιπλέον, αναλύθηκε η έννοια του Search Engine Optimization με σκοπό την κατάταξή της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης. Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Google Adwords και τις βασικές λειτουργίες τους.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Αρσένης Πασχόπουλος, ο οποίος είναι απόφοιτος του Deree College με μεταπτυχιακό στο Boston University  και από τους πρώτους marketers του διαδικτύου στην Ελλάδα. Είναι Managing Partner στην εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Just On Line καθώς και συγγραφέας βιβλίων.

Προηγούμενο άρθρο ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Ανοίγει ο δρόμος για την τροφοδότηση απομακρυσμένων περιοχών με CNG στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Τα Εξάρχεια «βασίλειο ζόφου» με κυβερνητική ευθύνη