- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Μάξιμος με Άδωνη: Εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας!

«Η έλευση του Άδωνη Γεωργιάδη συμπίπτει με τη δημοσιοποίηση ερευνών την κοινής γνώμης που δίνουν όχι μόνο σαφές, ασφαλές, αλλά μεγάλο προβάδισμα στη ΝΔ και στην Θεσσαλία. Όλα τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων επιβεβαιώνουν αυτό που εισπράττουμε καθημερινά στις επαφές μας με τους πολίτες. Ο κόσμος έχει απογοητευθεί από τα ψέματα της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμένου. Προσβλέπει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ». Τα παραπάνω τόνισε ο αν. τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, καλωσορίζοντας τον Αντιπρόεδρο του κόμματος, βουλευτή Β´ Αθηνών, κ. Άδωνη Γεωργιάδη στη Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε ότι «η συζήτηση περί μετεκλογικών συνεργασιών πριν τις εκλογές είναι εκ του περισσού. Το Σύνταγμα προβλέπει τις διαδικασίες συγκρότησης κυβέρνησης σε περίπτωση που ένα κόμμα δεν έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Στόχος μας είναι η αυτοδυναμία και ο στόχος αυτός είναι εφικτός. Βεβαίως, σε κάθε περίπτωση, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν τονίσει ότι και με αυτοδυναμία θα επιδιώξουμε ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις για την αντιμετώπιση, σε πνεύμα εθνικής συνεννόησης, των μεγάλων προβλημάτων της χώρας».

Ο Θεσσαλός πολιτικός σημείωσε επίσης ότι «με δεδομένες τις προκλήσεις στα εξωτερικά ζητήματα και τα εθνικά θέματα είναι περισσότερο από εμφανές ότι η χώρα χρειάζεται άμεσα μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση. Και τέτοια κυβέρνηση θα είναι η επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».