Ειδήσεις

Επιστολή διαμαρτυρίας του ΤΕΕ Θεσσαλίας


Επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος του τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, απαντώντας σε πρόσκληση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, με το ακόλουθο περιεχόμενο:

Αν και η αρχική μας επιθυμία ήταν, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή σας, να παρευρεθούμε στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών, με λύπη διαπιστώσαμε πως ο κ. Τσακαλώτος  μας απέκλεισε από το πρόγραμμά του.

Συγκεκριμένα ενημερωθήκαμε σήμερα από αναρτήσεις σε τοπικά ΜΜΕ πως ο κ. Υπουργός θα έχει συναντήσεις ….

1.00 μ.μ. με τον πρόεδρο και την διοίκηση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, στα γραφεία του συνδέσμου. Συνάντηση στις 2.00 μ.μ. με τον πρόεδρο και την διοίκηση του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας, στα γραφεία του Επιμελητηρίου και ο κύκλος θα κλείσει στις 3.00 το μεσημέρι με τη συνάντηση που θα έχει ο υπουργός με τον πρόεδρο και τη διοίκηση του παραρτήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στα γραφεία του παραρτήματος.

Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση με τις πράξεις της μας αποδεικνύει την εκτίμηση που έχει για τους Μηχανικούς.

Ας αναλογιστούν όλα τα μέλη μας, μετά το φιάσκο του Εξοικονομώ ΙΙ, πως ο Υπουργός Οικονομικών δεν μας βλέπει καν, κυριολεκτικά.

Προηγούμενο άρθρο Επανασύνδεση ρεύματος και βοήθημα στους πιο αδύναμους
Επόμενο άρθρο Στη Διεθνή έκθεση τουρισμού της Ρωσίας MITT η Περιφέρεια