Ειδήσεις

Ημερίδα για τις προοπτικές της κτηνοτροφίας


Ημερίδα για την κτηνοτροφία τις προοπτικές και τα προβλήματα που την απασχολούν θα διοργανώσει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά, με το Σύλλογο Κτηνοτρόφων Παλαμά & Ευρύτερης Περιοχής και την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων & Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παλαμά  έχει ως θέμα : « Προοπτικές και Προβλήματα στην Κτηνοτροφία »

Στην ημερίδα έχουν κληθεί ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κόκκαλης, οι Βουλευτές του Νομού μας, ειδικοί επιστήμονες καθώς και τα συλλογικά σχήματα των κτηνοτρόφων.

Την πρόσκληση υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο  Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Παλαμά & Ευρύτερης Περιοχής  κ. Πατούνης Φώτης και  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων & Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παλάσκας Νικόλαος

 

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη για τον συντονισμό των δυνάμεων του ΟΠΕΚΑ
Επόμενο άρθρο Στη Σόφια ο Περιφερειάρχης για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος