Στην 3η Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας το ΣΩΛ

23 Ιανουαρίου 2018

Το κιθαριστικό σύνολο “Solarpege” του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας συμμετείχε στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα αποσπώντας ευμενείς κριτικές και σχόλια. Διοργανωτής της συνάντησης ήταν ο Σύλλογος Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η ΠΑΣΣΑΡΩΝ». Στην συνάντηση συμμετείχαν εκτός από το “Solarpege” το σύνολο “Snowchord” ωδείου Φλώρινας, “Guitariston” μουσικού σχολείου Σιάτιστας, το σύνολο ωδείου Πολυρυθμία Πρέβεζας και “η Πασσαρών” Ροδοτοπίου Ιωαννίνων.

Η ορχήστρα κιθάρας »solarpege» δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 από μαθητές του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας. Έκανε το ντεμπούτο της  στο 1ο  Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων  της Λάρισας το Μάρτιο του 2016. Έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ ορχηστρών κιθάρας όπως αυτά της Κοζάνης, Βέροιας καθώς και στο φεστιβάλ χορωδιών του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας.  Η φιλοσοφία και ο σκοπός της ορχήστρας είναι να προσφέρει στους μαθητές του ωδείου μια άλλη διάσταση της  κιθάρας καθώς επίσης  να τους δώσει την ευκαιρία να συμμετέχουν  σε μια ορχήστρα δεδομένου ότι η κλασική  κιθάρα είναι όργανο κυρίως σολιστικό. Την επιμέλεια του συνόλου έχει ο καθηγητής Νίκος Κουτσιούλης.

Συμμετείχαν: Αβραμίδη Κυριακή, Βενετίδης Πασχάλης, Γιακουβής Μάριος, Γκιτσάκης Γιάννης, Ελευθεριάδου Αμαλία, Κουτσιούλη Κατερίνα, Κουτσιούλη Ιωάννα, Λάνταβος Βασίλης, Παντικίδης Στρατής, Τουφεξής Αχιλλέας, Τσακιρίδου Νικολέτα, Τσιτσιάμης Κοσμάς, Χατζηγρίβας Κωνσταντίνος, Χονδροματίδης Γιάννης

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Χρήστος Πάζης - Πιο τρελός
Λευτέρης Πανταζής - Να πεθάνουν οι γυναίκες
Στέλιος Διονυσίου - Απολογισμός
Άννα Βίσση - Εκατομμύρια
Χρήστος Χολίδης - Ποιός σε κρατάει
Γιάννης Πλούταρχος - Τα αυτονόητα
Πασχάλης Τερζής - Πρόσωπο με πρόσωπο
Αλέκος Ζαζόπουλος - Στην υγεία της αχάριστης
Βασίλης Καρράς - Πέρασε ο καιρός
Αντώμης Ρέμος - Εκατό φορές κομμάτια

 


Οκτώβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031EC