Στην 3η Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας το ΣΩΛ

23 Ιανουαρίου 2018

sol

Το κιθαριστικό σύνολο “Solarpege” του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας συμμετείχε στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα αποσπώντας ευμενείς κριτικές και σχόλια. Διοργανωτής της συνάντησης ήταν ο Σύλλογος Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η ΠΑΣΣΑΡΩΝ». Στην συνάντηση συμμετείχαν εκτός από το “Solarpege” το σύνολο “Snowchord” ωδείου Φλώρινας, “Guitariston” μουσικού σχολείου Σιάτιστας, το σύνολο ωδείου Πολυρυθμία Πρέβεζας και “η Πασσαρών” Ροδοτοπίου Ιωαννίνων.

Η ορχήστρα κιθάρας »solarpege» δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 από μαθητές του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας. Έκανε το ντεμπούτο της  στο 1ο  Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων  της Λάρισας το Μάρτιο του 2016. Έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ ορχηστρών κιθάρας όπως αυτά της Κοζάνης, Βέροιας καθώς και στο φεστιβάλ χορωδιών του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας.  Η φιλοσοφία και ο σκοπός της ορχήστρας είναι να προσφέρει στους μαθητές του ωδείου μια άλλη διάσταση της  κιθάρας καθώς επίσης  να τους δώσει την ευκαιρία να συμμετέχουν  σε μια ορχήστρα δεδομένου ότι η κλασική  κιθάρα είναι όργανο κυρίως σολιστικό. Την επιμέλεια του συνόλου έχει ο καθηγητής Νίκος Κουτσιούλης.

Συμμετείχαν: Αβραμίδη Κυριακή, Βενετίδης Πασχάλης, Γιακουβής Μάριος, Γκιτσάκης Γιάννης, Ελευθεριάδου Αμαλία, Κουτσιούλη Κατερίνα, Κουτσιούλη Ιωάννα, Λάνταβος Βασίλης, Παντικίδης Στρατής, Τουφεξής Αχιλλέας, Τσακιρίδου Νικολέτα, Τσιτσιάμης Κοσμάς, Χατζηγρίβας Κωνσταντίνος, Χονδροματίδης Γιάννης

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γιώργος Γιαννιάς - Τηλεφώνησέ μου
Πασχάλης Τερζής - Οι φίλοι
Γιάννης Πλούταρχος - Γιατί μελαγχολείς
Γιώργος Μαζωνάκης - Μη μου ζητάς
Νότης Σφακιανάκης - Αγάλματα
Έλλη Κοκκίνου - Χαρταετός
Βασίλης Τερλέγκας - Ενός λεπτού σιγή
Μάκης Χριστοδουλόπουλος - Σημαδάκι κόκκινο
Νατάσσα Θεοδωρίδου - Επειδή με ξέρω
Κατερίνα Στανίση - Δεν ανήκω σε κανέναν

 


Ιανουάριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031EC