Ειδήσεις

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλο ο Κ. Αγοραστός


Παράλληλα, τον ενημέρωσε για το πρόγραμμα πρωτοβουλιών, δράσεων και έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας το 2018, το οποίο, όπως δήλωσε, «εργαζόμαστε να αποδειχθεί χρονιά ορόσημο με απτά αποτελέσματα για κάθε οικογένεια στον τόπο μας»

Τις ευχές του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο για «καλή και δημιουργική χρονιά» μετέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός που τον επισκέφτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Κ. Αγοραστός δήλωσε:

«Επισκέφθηκα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλο για να του μεταφέρω τις ευχές τις δικές μου και της διοίκησης της ΕΝΠΕ, των Θεσσαλών και του συνόλου της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης για τη νέα χρονιά.

Βεβαίως, με την ευκαιρία συζητήσαμε τόσο για γενικότερα ζητήματα που αφορούν την πατρίδα μας όσο και ειδικότερα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα τις Περιφέρειες με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας.

Παράλληλα, ενημέρωσα τον κ. Πρόεδρο για το πρόγραμμα πρωτοβουλιών, δράσεων και έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας το 2018, το οποίο εργαζόμαστε να αποδειχθεί χρονιά ορόσημο με απτά αποτελέσματα για κάθε οικογένεια στον τόπο μας.

Είναι πάντοτε χρήσιμη και επωφελής μια συνάντηση με τον κ. Πρ. Παυλόπουλο, ο οποίος μας δίνει έμπνευση και δύναμη στο δύσκολο έργο που καλούμαστε να φέρουμε σε πέρας».

Προηγούμενο άρθρο Η μνήμη της πόλης- Λάρισα-Κατοχή-Απελευθέρωση 1941-44
Επόμενο άρθρο Αίτημα κήρυξης περιοχών της Θεσσαλίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης