Χρ. Κέλλας: Χωρίς καθαριότητα το ΙΚΑ Λάρισας


Tags |

Το θέμα “της μη προκήρυξης διαγωνισμού για την καθαριότητα του κτιρίου του ΙΚΑ Λάρισας για το 2018”, φέρνει στη Βουλή με ερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας κ. Έφη Αχτσιόγλου, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, επικαλούμενος δημοσίευμα της εφημερίδας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” της Λάρισας, επισημαίνει στην αρμόδια Υπουργό τον έντονο προβληματισμό, αλλά και την αναστάτωση, που επικρατεί στους υπαλλήλους του ΙΚΑ Λάρισας, καθώς η διοίκηση του ΕΦΚΑ δεν έχει προχωρήσει στην προκήρυξη διαγωνισμού για την καθαριότητα του κτιρίου, – στο οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες του Ιδρύματος – για το 2018, ώστε να αναδειχθεί ο ανάδοχος, με αποτέλεσμα η Υπηρεσία να μένει ακάλυπτη.

Ο κ. Κέλλας, τονίζει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ότι παρόμοια εικόνα παρατηρείται στις υπηρεσίες του Ιδρύματος σε όλη την Επικράτεια, με αποτέλεσμα οι υγειονομικοί κίνδυνοι για υπαλλήλους και συναλλασσόμενο κοινό, να αυξάνονται συνεχώς.

Ο αν. Τομεάρχης Παιδείας του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητά, τέλος, από την αρμόδια Υπουργό να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε  να επιλυθεί το ζήτημα που έχει προκύψει με την καθαριότητα του ιδρύματος σε όλη την επικράτεια.