Ειδήσεις

Χρ. Κέλλας: Σεβασμός στο έργο των αστυνομικών


«Με μεγάλη χαρά παρευρίσκομαι στην εκδήλωση που διοργανώνουν η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας και η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλίας, για να τιμήσουν τα παιδιά Αστυνομικών, που πέτυχαν το σχολικό έτος 2016-2017 την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ-ΤΕΙ & Στρατιωτικές Σχολές.

Βραβεύοντας αυτά τα παιδιά, αναγνωρίζουμε τους κόπους και τον αγώνα κάθε νέου ανθρώπου, που μέσα από τη γνώση, παίρνει τη ζωή στα χέρια του, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον».

Με τα λόγια αυτά, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας χαιρέτησε την προσπάθεια όλων των παιδιών που κατάφεραν να διακριθούν στις πανελλήνιες εξετάσεις, χαρίζοντας ικανοποίηση στους αστυνομικούς γονείς τους.

«Είναι πολύ σημαντικό για κάθε γονέα που “ματώνει” καθημερινά, να βλέπει να ανταμείβονται και να αναγνωρίζονται οι κόποι του παιδιού του, δημιουργώντας συγχρόνως τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ζωή», επεσήμανε ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος, δεν παρέλειψε, να εξάρει, για μια ακόμα φορά, την προσφορά και το έργο των αστυνομικών:

«Η περίοδος που διανύουμε, χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια και απαισιοδοξία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν που οι συμπολίτες μας, αγκαλιάζουν, εμπιστεύονται και στηρίζουν τον αγώνα που δίνετε καθημερινά με στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσίας μας.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και η πολιτεία οφείλει να στέκεται δίπλα σας, αρωγός στον καθημερινό σας αγώνα και όχι εμπόδιο.

Ξέρω καλά, ότι στα χρόνια της κρίσης το Αστυνομικό Σώμα, αδικήθηκε κατάφορα και στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για αποκατάσταση των αδικιών στο μισθολόγιο των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και απόδοση του υπόλοιπου 50% των παρακρατηθέντων, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας για τη βράβευση της Διευθύντριας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λάρισας κ. Μαρίας Χατζητάκη- Γραμουστιάνου, καθώς τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας, περνώντας σημαντικά μηνύματα ανθρωπιάς σε όλους μας.

Καλή Χρονιά και εύχομαι ολόψυχα, τέτοιες χαρές, να λαμβάνετε από τα παιδιά σας κάθε μέρα», κατέληξε ο κ. Κέλλας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η εορτή του Προδρόμου στον Τύρναβο
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής