Ειδήσεις

Η ΕΑΑΑ Λάρισας ενημερώνει τα μέλη της


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΑΑΑ (συνημμένα αρχεία) όλα τα δελτία ταυτότητας αποστράτου και ελευθέρας εισόδου (μέλη οικογένειας) θα αντικατασταθούν με νέου τύπου. Λόγω αντικειμενικών δυσκολιών της γραμματείας αποφασίστηκε:

1.  Η Αντικατάσταση να γίνει με αλφαβητική σειρά και συγκεκριμένα να ξεκινήσει από όσους τα επίθετα αρχίζουν από το Α και Β. Μετά την ολοκλήρωση του Α και Β θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση της ΕΑΑΑ.

2. Όσοι για οποιοδήποτε λόγω απώλεσαν ή θα απωλέσουν τα δελτία ταυτότητας ή τις κάρτες εισόδου θα πρέπει τα δικαιολογητικά να συνοδεύονται και με βεβαίωση της αστυνομικής αρχής ότι δηλώθηκε η απώλεια.

3. Οι αιτούντες την αντικατάσταση των ταυτοτήτων-δελτίων εισόδου θα μπορούν να κρατούν τις παλιές έως την έκδοση των νέων.

4. Για την παραλαβή των νέων δελτίων είναι απαραίτητη η προσκόμιση των παλιών η οποίες θα αποστέλλονται στην ΕΑΑΑ για καταστροφή.

5. Τα σημερινά δελτία ταυτότητας και οι κάρτες ελευθέρας εισόδου θα ισχύουν κανονικά έως ότου ολοκληρωθεί πλήρως η αντικατάστασή τους.

6. Όσα δελτία ταυτότητας και κάρτες ελευθέρας εισόδου είναι νέου τύπου, δηλ έχουν εκδοθεί  μετά τις αρχές του 2016 δεν χρειάζονται αντικατάσταση.

Σημ. Εφιστάται η προσοχή των μελών στην ακρίβεια των στοιχείων που δηλώνονται και ιδιαίτερα των ορφανικών σχετικά με το Βαθμό του/της συζύγου, που πρέπει να είναι ο πραγματικός αποστρατευτικός βαθμός και όχι αυτός που αναφέρεται για την απονομή μερίσματος.

ΥΓ. Όλα τα δικαιολογητικά και οι οδηγίες συμπλήρωσης είναι αναρτημένα στο:  https://www.eaaalar.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=12&Itemid=14

ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Προηγούμενο άρθρο Αυτή την Κυριακή η τελετή λήξης του Μύλου των Ξωτικών
Επόμενο άρθρο Κέλλας από Ελασσόνα: Κοινό μέτωπο για τη Γαλακτοκομική Σχολή