- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ετοιμάζονται για την κινητοποίηση οι αγρότες της Θεσσαλίας

Με τα τρακτέρ τους θα συμμετέχουν στα απεργιακά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 14 Δεκέμβρη [1] οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας, συνεχίζοντας στο δρόμο της συμμαχίας με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Στην Καρδίτσα, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, οι αγρότες από τα χωριά θα συγκεντρωθούν με τρακτέρ στις 11.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στη Λάρισα, το απεργιακό συλλαλητήριο που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία.

Στον Βόλο, η απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνουν τα ταξικά σωματεία θα γίνει στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Στα Τρίκαλα, σε κοινή συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Τρικάλων «Η Άνοιξη» με τα ΔΣ των Αγροτικών Συλλόγων του νομού, αποφασίστηκε οι αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής να πάνε με τρακτέρ στις 10 π.μ., στην κεντρική πλατεία.

Παράλληλα, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα της περιοχής ετοιμάζεται για τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, για την οργάνωση και το συντονισμό της πάλης της μικρομεσαίας αγροτιάς. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ, στη Λάρισα.