Ειδήσεις

Εντοπίστηκε καφενείο όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια


Εντοπίστηκε στις 9-12-2017 το βράδυ στη Λάρισα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, καφενείο, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

 Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο καφενείο, συνελήφθη από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, μία 49χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, διότι επέτρεπε τη διενέργεια απαγορευμένου τυχερού χαρτοπαιγνίου σε τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 63, 56 και 43 ετών.

 Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι τρεις ημεδαποί, για τη συμμετοχή τους ως παίκτες στο απαγορευμένο χαρτοπαίγνιο.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα, η ιδιοκτήτρια κατελήφθη να επιτρέπει στους τρεις πελάτες – παίκτες τη διενέργεια τυχερού χαρτοπαιγνίου.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι η 49χρονη είχε θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους (4) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από τους οποίους οι τρεις ήταν σε πλήρη λειτουργία και εμφάνιζαν στις οθόνες τους απαγορευμένο ηλεκτρονικό τυχερό παίγνιο.

Από το χώρο του καφενείου κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα πέντε (5) συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των (625) ευρώ.

 Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Νέα δράση του Μύλου των Ξωτικών