Ειδήσεις

Μάξιμος: Οι πολίτες απροστάτευτοι στη βία των μπαχαλάκηδων


Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή τους βανδαλισμούς που υπήρξαν σε μαγαζιά και πολυκατοικίες στο κέντρο της Αθήνας και άλλων πόλεων, από τη δράση κουκουλοφόρων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο απλός πολίτης και ο επιχειρηματίας στην Αθήνα, αντιλαμβάνεται πλέον ότι το κράτος δεν τον προστατεύει απέναντι στη βία των μπαχαλάκηδων. Είναι υποχρεωμένος να υφίσταται την καταστροφική τους δράση, που μετατρέπει το κέντρο της πρωτεύουσας σε εμπόλεμη ζώνη. Όλοι έχουν αντιληφθεί, ωστόσο, ότι η “προστασία” που απολαμβάνουν οι σύγχρονοι βάνδαλοι οφείλεται στις “εκλεκτικές συγγένειες’” που έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ».

 

Πλήρης δήλωση

 «Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά η Αθήνα, όπως και άλλες πόλεις της Ελλάδας, παραδόθηκε στις ορδές των “γνωστών-αγνώστων”, που έκαψαν, έσπασαν, διέλυσαν, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας και τάξης.

Η χώρα ζει υπό καθεστώς διαρκούς ανασφάλειας, όπου κάθε λογής περιθωριακά στοιχεία, εγχώρια ή εισαγόμενα, μπορούν να παρανομούν, χωρίς νομικές συνέπειες. Η σκανδαλώδης ανοχή εκ μέρους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σε κάθε είδους παραβατική ενέργεια από ομάδες τραμπούκων, που τις έχει βαπτίσει συλλήβδην “συλλογικότητες” έχει πυροδοτήσει μια άνευ προηγουμένου κατάσταση ανομίας και ασυδοσίας.

Ο απλός πολίτης και ο επιχειρηματίας στην Αθήνα, αντιλαμβάνεται πλέον ότι το κράτος δεν τον προστατεύει απέναντι στη βία των μπαχαλάκηδων. Είναι υποχρεωμένος να υφίσταται την καταστροφική τους δράση, που μετατρέπει το κέντρο της πρωτεύουσας σε εμπόλεμη ζώνη. Όλοι έχουν αντιληφθεί, ωστόσο, ότι η “προστασία” που απολαμβάνουν οι σύγχρονοι βάνδαλοι οφείλεται στις “εκλεκτικές συγγένειες’” που έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη και σε όσους διατηρούσαν κάποιες αμφιβολίες, αυτές διαλύθηκαν με την παραδοχή του ίδιου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ότι τα “τάγματα εφόδου” των αναρχικών είναι τα “δικά τους παιδιά”. Και τα παιδιά του ο γονιός τα προστατεύει… Αυτή η αρρωστημένη κατάσταση, όμως, πρέπει να λάβει ένα τέλος. Ο νόμος και η τάξη πρέπει επιτέλους να επικρατήσουν και στη χώρα μας. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αυριανός πρωθυπουργός, και η ΝΔ, ως η επόμενη κυβέρνηση, δεσμεύονται ότι το αγαθό της ασφάλειας θα γίνει και πάλι κτήμα όλων των Ελλήνων, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, χωρίς εξαιρέσεις και νησίδες ασυδοσίας».

 

Προηγούμενο άρθρο Διήμερο σεμινάριο από την ΠΕΔ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Προσφορά μαθητών του 8ου Γυμνασίου Λάρισας