Ειδήσεις

Εκδήλωση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο Βελεστίνο


Η εκδήλωση για την τροφοδότηση του 8ου Καλλικρατικού Δήμου στην περιοχή της Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στις 06/12/2017, ημέρα Τετάρτη, στις 17:30 στο Δημαρχείο Ρήγα Φεραίου, στο Βελεστίνο.

Το Βελεστίνο εντάχθηκε στο πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας στα πλαίσια της διείσδυσης του φυσικού αερίου σε περιοχές αμιγώς περιφερειακές των μεγάλων αστικών κέντρων.Ο βασικός σχεδιασμός επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου για την περιοχή του Βελεστίνου ξεκίνησε στις 29.05.2017 και ολοκληρώθηκε στις 27.09.2017.

Η αφή της φλόγας στην περιοχή του Βελεστίνου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  06.12.2017 στις 17:30 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου όπου και θα τροφοδοτηθεί η εγκατάσταση του Δημαρχείου.

Για όλους τους πολίτες της περιοχής η ανάπτυξη του δικτύου στην περιοχή είναι σημαντική γιατί τώρα ποια θα μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου επωφελούμενοι την άνεση και την οικονομία που προσφέρει η χρήση του στον οικιακό, επαγγελματικό, βιομηχανικό αλλά και στον Δημόσιο τομέα.

Το ενδιαφέρον των πολιτών για σύνδεση με το δίκτυο φυσικό αερίου υπήρξε έντονο στην περιοχή του Βελεστίνου και συνεχίζει να καταγράφεται καθημερινά με την πληθώρα των αιτήσεων που δέχεται η Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου, ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

 

 

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

Προηγούμενο άρθρο Δυναμική διαμαρτυρία συνταξιούχων στην 5η YΠΕ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Αγώνες σκακιού Κεντρικής Ελλάδας Γ. Ρίτσος