Ειδήσεις

Με επιτυχία η παρουσία του ΣΘΕΒ στην ΔΕΘ


O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων στα πλαίσια των 60 χρόνων λειτουργίας του συμμετείχε με επιτυχία στη φετινή 82η ΔΕΘ. Πολιτικοί  παράγοντες αλλά και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και κοινωνικών φορέων επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΣΘΕΒ και το Σαββατοκύριακο 16 & 17/9.

Μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν το περίπτερο του Συνδέσμου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κκ Μπουτίνα  και Καλτσογιάννη όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης του ΣΘΕΒ και συζήτησαν θέματα που αφορούν την περιφερειακή ανάπτυξη και την ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας.

Μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΣΘΕΒ, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος με τον Αντιδήμαρχο Αχιλλέα Βαρδακούλη, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής κας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Διευθύντρια Μελών και Εκδηλώσεων του ΣΕΒ κα Ν.  Ραντογιάννη  καθώς και τοπικοί παράγοντες από όλη την Θεσσαλία.

Η Διοίκηση του ΣΘΕΒ είχε την ευκαιρία καθ’ όλη την διάρκεια της 82ης ΔΕΘ να συμμετέχει σε πλήθος εκδηλώσεων και να έχει σειρά επαφών με σκοπό την ενημέρωση των δράσεων του ΣΘΕΒ και πρωτίστως τη προώθηση και ενίσχυση των θεσσαλικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών 2017- Η Ευρώπη και εσύ
Επόμενο άρθρο Συνέδριο νευρολογίας από το Παν/μιο Θεσσαλίας