Ειδήσεις

Επίσκεψη δημάρχου Λαρισαίων σε εργατικές κατοικίες Αγίου Θωμά και Πυροβολικά


Τις εργατικές κατοικίες του Αγίου Θωμά και στη συνοικία των Πυροβολικών, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος απο στελέχη της δημοτικής αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο δήμαρχος συναντήθηκε με εκπροσώπους τοπικών συλλόγων  και κατοίκους και περιόδευσε στις περιοχές για την καταγραφή μικρών και μεγαλύτερων ζητημάτων που απασχολούν τις συγκεκριμένες περιοχές.

Κατά τη διάρκεια της τρίωρης επίσκεψης, στις συγκεκριμένες περιοχές, ο δήμαρχος συζήτησε με τους κατοίκους, ενώ δρομολογήθηκαν λύσεις σε ζητήματα που αφορούν κυρίως στις εργατικές του Αγίου Θωμά αλλά και των Πυροβολικών.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η ένταξη παρεμβάσεων συντηρήσεων σε γενικότερη εργολαβία, που θα δρομολογηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα. Επίσης στο πλαίσιο της επισκέψεών του ο κ. Καλογιάννης επισκέφθηκε τα δημοτικά σχολεία των συνοικιών και ειδικότερα το 22ο Δ.Σ. (Πυροβολικά) και το 26ο Δ.Σ. (Αγιος Θωμάς), όπου συναντήθηκε με

Ο δήμαρχος στις επισκέψεις τους, συνοδεύονταν απο τους αντιδημάρχους Γ. Σούλτη και Γ. Ζαούτσο, τη γενική γραμματέα του Δήμου Λαρισαίων κ. Β. Μόσιαλου,  τον πρόεδρο της 1ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Γ. Δαούλα, και τον αν, διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Θαν. Πατσιούρα.

Προηγούμενο άρθρο Στην ψηφιακή εποχή τα σχολεία της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Διενέργεια δολωματικού ψεκασμού σε περιοχές των Τεμπών, Τυρνάβου και Αγιάς