Ειδήσεις

Κοινή ανακοίνωση των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Λάρισας


Η Λάρισα βρίσκεται ήδη σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» με τους τόνους των σκουπιδιών να αποτελούν μία «υγειονομική βόμβα» και να δημιουργούν μία αφόρητη κατάσταση για τους δημότες μας .

Κι αυτό με αποκλειστική ευθύνη μίας ανεύθυνης Κυβέρνησης , που  ακόμα και με την τελευταία νομοθετική ρύθμιση που ψήφισε στη βουλή , συνεχίζει να εμπαίζει τους εργαζόμενους αλλά και ολόκληρη την κοινωνία .

Αλλά και με απόλυτη συνευθύνη της Δημοτικής αρχής Λάρισας που συνεχίζει να στηρίζει<τυφλά>τις ανεύθυνες πολιτικές της Κυβέρνησης, να κρατά ομήρους τους εργαζόμενους  παίζοντας με την αγωνία χιλιάδων οικογενειών μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους αλλα και θέτοντας σε κίνδυνο την  δημόσια υγεία όλων μας .

Ακόμη και σήμερα ,την ώρα που η Δημοτική αρχή έπρεπε ήδη να έχει αναλάβει τις ευθύνες της και να λάβει αποφάσεις και να μαζεύει τα σκουπίδια, συνεχίζει το <θέατρο>.

Στην αρχήσήμερα (28/6 )  συγκάλεσαν ένα «έκτακτο» δημοτικό συμβούλιο με θεμα< Ενημέρωση -συζήτηση για το θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών .> Μας καλούσαν  απλά για … συζήτηση , την ώρα που η πόλη κινδυνεύει από τους τόνους σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί . Μας καλούσαν σε ένα <έκτακτο>δημοτικόσυμβούλιοχωρίς να έχουν συγκεκριμένη πρόταση , χωρίς< ατζέντα >.

Στη συνέχεια το αναβάλανε ! Προφανώς για την δημοτική αρχή υπάρχει χρόνος ! Η διοικητική αδυναμία του κ. Καλογιάννη και των συνεργατών του είναι πλέον εμφανής .

 

Εμεις προτείνουμε : 1. .    Να διασφαλίσει η διοίκηση του Δήμουτην απρόσκοπτη πρόσβαση του τακτικού προσωπικού της υπηρεσίας καθαριότητας στα αμαξοστάσια ώστε να αρχίσει άμεσα η διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων 2. Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στην τοπική κοινωνία , να σταθούνδίπλα στην κοινωνία και να συνδράμουν το τακτικόπροσωπικό στην αποκομιδή των απορριμμάτων .

Καλούμε τον Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή επιτέλους, να ασκήσουν διοίκηση, να πάρουν αποφάσεις κάτω από εξαιρετικά ακραίες συνθήκες για την πόλη πλέον και να μαζέψουν τα σκουπίδια από όλο το Δήμο.

Κύριε Δήμαρχε στα 3 χρόνια της θητείας σας καλεστήκατε να διαχειριστείτε δυο κρίσιμες καταστάσεις στο Δήμο μας . Την αντιμετώπιση του  χιονιά  και τώρα τα σκουπίδια .Δυστυχώς για την πόλη και τους δημότες της  , αποτύχατε και στα δυο εκκωφαντικά .

Επιτέλους   αναλάβετε  τις ευθύνες σας .

Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτααλλο .

 

Ειρήνη Καραλαριώτου,

Κωνσταντίνος Τζανακούλης

Έκτορας Νασιώκας

ΚωνσταΝτίνοςΔιαμάντος

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πανηγυρίζει ο ιερός ναός των Αγίων Αναργύρων στο Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Χρ. Κέλλας: Στο περίμενε οι αγρότες για το πρόγραμμα γεωργοδασικών συστημάτων