Ειδήσεις

Χρ. Κέλλας: Ο Μητσοτάκης έδειξε την επόμενη μέρα


Ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, μετά το τέλος της περιοδείας του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλία έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τη διήμερη περιοδεία του στη Θεσσαλία, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα της επόμενης μέρας, με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.

«Άκουσε» την αγωνία αγροτών και κτηνοτρόφων για έναν πρωτογενή τομέα με λιγότερους φόρους,  που θα αναδειχθεί σε συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας.

Αφουγκράστηκε την ανησυχία των νέων για το σχολείο και το πανεπιστήμιο του αύριο, συνδεδεμένα με την αγορά εργασίας και τις σύγχρονες ανάγκες.

Δυνάμωσε το σεβασμό στον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως βασικού μοχλού κοινωνικής ευημερίας και προόδου, που σήμερα συνθλίβεται κάτω από τις κομματικές δαγκάνες της κυβέρνησης.

Ανέδειξε τη στρατηγικήσημασία των πανεπιστημίων και της έρευνας, που μπορούν να συμβάλλουν αποφασιστικά στην απόκτηση της θέσης που μας αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη της καινοτομίας.

Τόνισε τη σπουδαιότητα της παράδοσης στη συνέχεια του έθνους, σε μια εποχή που ήθη, έθιμα, παραδόσεις και αξίες ισοπεδώνονται και το παγκόσμιο γίγνεσθαι μεταβάλλεται ραγδαία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα προοπτικής και ελπίδας,για την απαλλαγήτης χώρας από την επιτροπεία των μνημονίων.

Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει. Θα γραφτεί από τα χέρια της αξιοκρατίας, της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της φιλελεύθερης πολιτικής».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα στο ΤΕΕ με θέμα: Χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΤΕΑΝ
Επόμενο άρθρο Συλλήψεις για κάνναβη και ναρκωτικά δισκία