Ειδήσεις

Στο Αστυνομικό Τμήμα και το τμήμα Ασφαλείας Ιλίου ο Μάξιμος


Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και το τμήμα Ασφαλείας Ιλίου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα αστυνόμευσης.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας από την έλλειψη υποδομών, εξοπλισμού και υποστελέχωσης. Οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ λειτουργούν οριακά, αδυνατώντας πολλές φορές να διαθέσουν έστω και στοιχειώδη αριθμό περιπολιών στις περιοχές ευθύνης τους.

 Δυστυχώς, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναλώνεται σε εξωθεσμικές παρεμβάσεις, όπως στην πρόσφατη συνεδρίαση του Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών –τις οποίες κατήγγειλαν και αποχώρησαν οι εκπρόσωποι της ΠΟΑΞΙΑ και της ΠΟΑΣΥ- αντί να επιλύει προβλήματα και να ενισχύει τα Αστυνομικά Τμήματα με προσωπικό, ώστε να καταπολεμείται η εγκληματικότητα και να τονώνεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

 Παρόλα αυτά, χάρις στο φιλότιμό τους οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ, υπερβάλλοντας εαυτούς, επιτυγχάνουν πολλά, χωρίς να έχουν την παραμικρή υποστήριξη από την πολιτική τους ηγεσία». 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Χρειαζόμαστε επανάσταση στην ψηφιακή οικονομία