Ειδήσεις

Χρ. Κέλλας: Το κυβερνητικό θέατρο του παραλόγου έχει βαρύ τίμημα για τον ελληνικό λαό


«Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, παρακολουθούμε τα δυο κόμματα που απαρτίζουν την Κυβέρνηση να επιδίδονται σε εντατικές ασκήσεις ρυθμικής γυμναστικής… Από την περικοπή χρέους, πήγαμε στην αναδιάρθρωση και μετά στο “ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα”! Τελικά καταλήξαμε σε μέτρα της τάξεως των 3,6 δις ευρώ, χωρίς καμία δέσμευση για το χρέος! Εδώ και ένα χρόνο ακούμε τα κυβερνητικά στελέχη, τους μονούς μήνες να αποτάσσονται το ΔΝΤ και του ζυγούς να πανηγυρίζουν για την έλευσή του”.

Με τα λόγια αυτά, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, σχολίασε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της κυβέρνησης.

«Ο ελληνικός λαός είναι θεατής σε ένα άνευ προηγουμένου θέατρο του παραλόγου, με βαρύ τίμημα για τον ίδιο. Εσωτερική στάση πληρωμών, επιστροφή στην ύφεση και νέα δυσβάσταχτα μέτρα, είναι τα επιτεύγματα της χειρότερης Κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.

Η ελληνική Κυβέρνηση έχει γίνει ο περίγελος της Ευρώπης. Μέχρι και ο ομοϊδεάτης τους, υποψήφιος Γάλλος Πρόεδρος Μελανσόν, στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις χρησιμοποιεί το όνομα Τσίπρας, ως παράδειγμα προς αποφυγήν!», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Λαρισαίος πολιτικός.

Ο κ. Κέλλας, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ψήφισης μέτρων και αντίμετρων από τη ΝΔ, τόνισε:

«Τι ακριβώς να ψηφίσουμε; Την οριστική κατάργηση των επικουρικών συντάξεων; Το πετσόκομμα των κύριων; Τη μείωση του αφορολόγητου; Και για ποια αντίμετρα μιλάμε; Γι’ αυτά που δεν θα έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα; Καταλαβαίνετε ότι το πρόβλημα για τους Κυβερνώντες δεν είναι το μέγεθος των μέτρων, αλλά ο χρόνος εφαρμογής τους! Αν αυτό δεν είναι ανεύθυνη και αντεθνική πολιτική, τότε ποια είναι;»

 

Προηγούμενο άρθρο Συλλήψεις φυγόποινων στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Αποκατάσταση ζημιών σε αντιπλημμυρικά έργα και ρέματα των Φαρσάλων