Ειδήσεις

Δήμος Λαρισαίων: Ορκίστηκαν 11 ακόμα επιτυχόντες διαγωνισμού του ΑΣΕΠ


Έντεκα ακόμα εργαζόμενοι, επιτυχόντες διαγωνισμού ΑΣΕΠ από το 2009, ορκίστηκαν σήμερα ως υπάλληλοι αορίστου χρόνου του Δήμου Λαρισαίων και βάσει των ειδικοτήτων τους, θα ενισχύσουν τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων.

Η ορκωμοσία έγινε από το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, παρουσία και του αντιδημάρχου Πρασίνου Γ. Ζαούτσο και της δημοτικής συμβούλου κ. Δέσποινας Αράπκουλε.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καλογιάννης καλωσόρισε τους εργαζόμενους στο Δήμο Λαρισαίων, ευχόμενος πρωτίστως υγεία, ενώ τόνισε ότι η δημοτική αρχή στήριξε από την αρχή την προσπάθεια προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των εργαζομένων του Δήμου, από τη στιγμή μάλιστα που η οικονομική θέση του είναι ισχυρή.

Επίσης ζήτησε από τους εργαζόμενους να καταβάλλουν τον καλύτερό τους εαυτό, μιλώντας για σχέσεις συνεργασίας της δημοτικής αρχής «με όσους τιμούν το ψωμί  που τους δίνει ο δήμος Λαρισαίων.»

Μετά την ορκωμοσία, εκπρόσωποι των εργαζομένων ευχαρίστησαν και απένειμαν τιμητική πλακέτα στον κ. Καλογιάννη για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής που οδήγησαν στην πρόσληψή τους καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του τμήματος Προσωπικού του Δήμου για την έγκαιρη ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών.

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Παντελής ασυδοσία περιθωριακών με την κατάργηση της ΔΕΛΤΑ!
Επόμενο άρθρο Στη Λάρισα το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας 2017 - Υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας