Ειδήσεις

ΔΕΥΑΛ: Διαγωνισμός ταινίας μικρού μήκους με θέμα το νερό


Την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο διαγωνισμός ταινίας μικρού μήκους  το «Νερό»  με την απονομή των βραβείων.  Ο διαγωνισμός εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και διοργανώθηκε από τη Δ/νση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, δια της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και τη Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας.

Η  Δ/νση  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Λάρισας υποστήριξε το διαγωνισμό με τη διοργάνωση δύο σεμιναρίων βιωματικής μάθησης στα οποία επιμορφώθηκαν 60 εκπαιδευτικοί.  Εισηγητής του πρώτου σεμιναρίου ήταν ο  Δημήτριος Παπαδόπουλος, υπ. Διδάκτορας του τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ και του δευτέρου οι υπεύθυνοι ΚΕΠΛΗΝΕΤ Δημήτριος Λιόβας και Ηλίας Λιάκος και η Υπ. Σχολικών Δραστηριοτήτων, κα Ηρώ Οικονομάκη της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Λάρισας.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν τα ακόλουθα σχολεία, με 15 ομάδες  μαθητών: 6ο Λύκειο,  8ο Λύκειο, 13ο Λύκειο, 1ο ΕΠΑΛ Ελασσόνας , 1ο ΕΠΑΛ Φαρσάλων, 1ο Λύκειο Ελασσόνας, Λύκειο Αγιάς, Μουσικό Σχολείο Λάρισας και 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας, ενώ εκτός διαγωνισμού παρουσιάστηκε ταινία του 7ο Γυμνάσιου Λάρισας.

Το 6ο Λύκειο πήρε το  πρώτο βραβείο με την ταινία «Δάκρυα από πέτρα», το 13ο Λύκειο πήρε το δεύτερο βραβείο με την ταινία «Sose mia stagona»  και το Μουσικό Σχολείο πήρε το τρίτο βραβείο με την ταινία «οΝΕιΡΟ». Σε όλα τα σχολεία που συμμετείχαν δόθηκε τιμητική διάκριση.

Θερμές ευχαριστίες  προς το Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Λάρισας κ. Ιωάννη Καψάλη και στο Δ/ντή της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. κ. Απόστολο Μπαλογιάννη για την αμέριστη υποστήριξή τους σε όλη τη διάρκεια υλοποίησης του διαγωνισμού.

 

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Λ.

Προηγούμενο άρθρο 5o Πανθεσσαλικό φεστιβάλ ποίησης
Επόμενο άρθρο Ο Μάξιμος για το Σύνταγμα στην Κατερίνη