Ειδήσεις

Χρ. Κέλλας : Συμφωνία αλήθειας και με τους εργαζόμενους στην υγεία


Επίσκεψη στο Υπουργείο Υγείας πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τον Υπεύθυνο του Τομέα Υγείας, βουλευτή Λάρισας, κ. Χρήστο Κέλλα, τον βουλευτή Θεσπρωτίας, κ. Βασίλη Γιόγιακα, τον Γραμματέα Συνδικαλιστικού, κ. Θεόδωρο Κόλλια και μέλη του Τομέα Υγείας και  της ΔΑΚΕ του Υπουργείου.
Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες και στελέχη του Υπουργείου, με κύριο θέμα συζήτησης την υποστελέχωση των υπηρεσιών, και την ανάγκη βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Συνεχάρη, επίσης, εργαζόμενους, υπηρεσιακούς παράγοντες και στελέχη, για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, παρά τα προβλήματα που γεννά η μεγάλη έλλειψη προσωπικού.
Αμέσως μετά, ο κ. Κέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που βρίσκεται διαχρονικά κοντά στους εργαζόμενους, με επίγνωση του δύσκολου έργου που επιτελούν. 
Γνωρίζουμε ότι η υποστελέχωση σε όλο το φάσμα του χώρου της Υγείας, αποτελεί μείζον πρόβλημα. 
Η αναβάθμιση της Υγείας ξεκινά μέσα από τον επιτελικό πυρήνα των Υγειονομικών Υπηρεσιών. Και η παράταξή μας, όπως έχει τονίσει και ο Πρόεδρός μας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι έτοιμη – με μια νέα Συμφωνία Αλήθειας και με τους εργαζόμενους στην Υγεία – να ξαναδώσει την πνοή που χρειάζεται αυτός ο πολύπαθος χώρος. 
Η σημερινή εικόνα απαξίωσης που παρουσιάζει η δημόσια Υγεία αδικεί τους Έλληνες».

Προηγούμενο άρθρο Απολογισμός Ενεργών Πολιτών Λάρισας για τη συγκέντρωση στο άλσος
Επόμενο άρθρο Μάξιμος : Να παταχθούν οι ελληνοποιήσεις κρέατος