Ειδήσεις

ΕΝΠΕ: Ανεξίτηλο το στίγμα του Γ. Παυλίδη στην Αυτοδιοίκηση


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και μέλους του ΔΣ της ΕΝΠΕ Γιώργου Παυλίδη, που έφυγε πρόωρα αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στην Αυτοδιοίκηση.

Ο Γιώργος Παυλίδης υπηρέτησε με συνέπεια, αφοσίωση και αυταπάρνηση ως το τέλος της ζωής του αρχικά τη Νομαρχιακή και στη συνέχεια την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Συνδυάζοντας κατά μοναδικό τρόπο το όραμα με το ρεαλισμό, ανέδειξε την αναπτυξιακή διάσταση της αυτοδιοίκησης, φροντίζοντας παράλληλα με ιδιαίτερη ευαισθησία και το κοινωνικό της πρόσωπο και παρήγαγε μεγάλο και πολύπλευρο έργο στο νομό και την περιφέρειά του.

Εμφορούμενος από τις αρχές της μετριοπάθειας, της συναίνεσης και της συνεργασίας, ο Γιώργος Παυλίδης είχε διαχρονικά πρωταγωνιστικό ρόλο στα συλλογικά όργανα και τα συνέδρια της Νομαρχιακής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης συμβάλλοντας τα μέγιστα με τη νηφαλιότητα, τις ιδέες και τις προτάσεις του.

Το κενό που αφήνει ο Γιώργος Παυλίδης είναι δυσαναπλήρωτο. Αφήνει, όμως, και πολύτιμη παρακαταθήκη το ήθος, τα πιστεύω, τα ιδανικά, το έργο του.

Δέσμευση όλων μας είναι να βαδίσουμε στο δρόμο που χάραξε ο Γιώργος Παυλίδης και σε κλίμα σύμπνοιας, συνεργασίας και αποφασιστικότητας, να παράγουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την πατρίδα και την κοινωνία μας.

Αποφάσεις ΔΣ ΕΝΠΕ

 

Συνελθόν εκτάκτως, το ΔΣ της ΕΝΠΕ αποφάσισε:

-Να εκπροσωπηθεί στην εξόδιο ακολουθία από τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών κ. Κώστα Αγοραστό και μέλη του ΔΣ.

-Να εκφωνήσει επικήδειο λόγο ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Κ. Αγοραστός.

-Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.

-Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΝΠΕ την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 και στο 4ο Τακτικό Συνέδριο το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

-Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

-Να διοργανώσει ειδική εκδήλωση – αφιερωμένη στο έργο και την προσφορά του Γιώργου Παυλίδη στην Αυτοδιοίκηση.

Προηγούμενο άρθρο Οι αστυνομικοί τίμησαν τον Προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο
Επόμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη τη Θεσσαλία