Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί τίμησαν τον Προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 20-10-2016, με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Λάρισα.

Αναγνώσθηκε, επίσης, η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Αγάκος υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, όπου έλαβε χώρα μικρή δεξίωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο Διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, κ. Ιωάννης Μαγκούτας, ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Νικόλαος Ευαγγέλου, ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Γεώργιος Σούλτης, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, εκπρόσωποι του Αρχηγείου της Τακτικής Αεροπορίας, ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος κ. Σεραφείμ Αθανασίου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας κ. Ιωάννης Ράπτης, απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Λάρισας, μέλη του συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και απόστρατων αστυνομικών.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος από Βρυξέλλες : Ο χριστιανισμός, πυλώνας του ευρωπαϊκού πολιτισμού
Επόμενο άρθρο ΕΝΠΕ: Ανεξίτηλο το στίγμα του Γ. Παυλίδη στην Αυτοδιοίκηση