Ειδήσεις

Ορκωμοσία επτά νέων υπαλλήλων στο Δήμο Λαρισαίων


Καθήκοντα υπαλλήλων του Δήμου Λαρισαίων αναλαμβάνουν από σήμερα 7 άτομα, που πιάνουν δουλειά, μετά την πάροδο έξι ετών από την συμμετοχή και την επιτυχία τους σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ.  Πρόκειται για υπαλλήλους που ανήκουν στην ομάδα των 80 και πλέον ατόμων που βρίσκονταν στην λίστα επιτυχόντων προκηρύξεων του ΑΣΕΠ από το 2009, αλλά λόγω των μνημονιακών προβλέψεων για απαγόρευση  προσλήψεων, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν προσλαμβάνονταν.

Ωστόσο, τον περασμένο  Φεβρουάριο, μετά απο πρωτοβουλία της κυβέρνησης  και ψήφισης του νόμου 4368/16 από τη Βουλή, εξαιρέθηκαν από την αναστολή, οι διορισμοί σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα όπως καθαριότητα, κοιμητήρια, ηλεκτροφωτισμός, ανοίγοντας έτσι ο δρόμος για την πρόσληψη των συγκεκριμένων υπαλλήλων.

Ετσι, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώπιον του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, ορκίστηκαν Οι επτά νέοι υπάλληλοι, προστίθενται στους συνολικά 80 περίπου υπαλλήλους, που έχουν ορκιστεί και έρχονται να ενισχύσουν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων και ειδικότερα την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και το τμήμα του Κοιμητηρίου.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, μιλώντας στους νέους υπαλλήλους αφού υπογράμμισε ότι η διαδικασία της ορκωμοσίας συνιστά τη δικαίωση προσπαθειών, αγώνων και πιέσεων των ιδίων των επιτυχόντων αλλά και της δημοτικής αρχής, που συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή στην κατεύθυνση της στήριξης του αιτήματος τους, υπογράμμισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για το Δήμο η ενίσχυση του προσωπικού του, σε μια περίοδο που λόγω της γενικότερης κατάστασης, υπήρχαν πολλά κενά στον υπηρεσιακό μηχανισμού του Δήμου.

Κάλεσε δε τους νέους εργαζόμενους να να ανταποκριθούν με αίσθημα υπευθυνότητας στα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάρια για τον Πολιτισμό σε Λάρισα και Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Κέλλας : Πληρώστε πετρέλαιο και αγροπεριβαλλοντικά