Ο Κεραυνός Δρυμού ξαναχτυπά!!!


Ορίστηκε Συμβούλιο για τον Αθλητικό Όμιλο «ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΥΜΟΥ»! Ο κύβος ερρίφθη για τον ΜΕΣΔΕ. Η ανασύσταση ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΥΜΟΥ είναι πλέον γεγονός!!! Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου και την ανοιχτή ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ στις 8/8/2015 βρέθηκαν, τελικά, οι ενδιαφερόμενοι για την τύχη της ομάδας μας.

Έτσι, λοιπόν, βάσει των ενδιαφερομένων ορίστηκε συμβούλιο και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μπανταβής Βασίλειος

Γενικός Γραμματέας & Διευθύνων Σύμβουλος: Ζιάρας Κωνσταντίνος

Γενικός Αρχηγός: Γκαντούνας Βασίλειος

Ταμίας: Φωτακέλης Δημήτρης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Δριστέλλας Αθανάσιος

Εκπρόσωπος Τύπου: Αρσένης Γεώργιος

Τεχνικός Διευθυντής: Αρσένης Χρήστος

Εμπορικός Διευθυντής: Ζιώγας Γεώργιος

Προπονητής της ομάδας ορίστηκε ο εμπειρότατος τεχνικός ΚΥΡΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (Προπονητής ποδοσφαίρου κάτοχος UEFA B, έχει διατελέσει προπονητής στους Α.Ο. Σ.Σ. Ραψάνης, Αμπελοκήπων, Ελευθεριακού και Αμυγδαλής, κατάγεται από την Πρέβεζα και διαμένει στη Λάρισα.)
Η Διοίκηση και οι παίχτες τον καλωσορίζουν και του εύχονται: ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Την Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 7:00 το απόγευμα θα παιχτεί οικογενειακό διπλό γνωριμίας στο δημοτικό γήπεδο του Δρυμού! Όποιος επιθυμεί να αγωνιστεί με την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις είναι ευπρόσδεκτος.
Στη 1 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μας, οπότε οι ποδοσφαιριστές του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΔΡΥΜΟΥ καλούνται να βρίσκονται με αθλητική περιβολή στο γήπεδο!

Καλούνται όλοι οι πιστοί φίλαθλοι να προσέλθουν για να υποστηρίξουν τον ΚΕΡΑΥΝΟ στο νέο του ξεκίνημα που έχει έναν και μόνο στόχο: την κορυφή!!!

Προηγούμενο άρθρο Πραγματοποιήθηκε  η πρώτη διανομή ροδακίνων απο τον Δήμο Λαρισαίων
Επόμενο άρθρο Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Τερψιθέα