Σε διαβούλευση το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων


Στο πλαίσιο της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει το συνολικό σχεδιασμό του Δήμου Λαρισαίων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και το αναπτυξιακό όραμα του Δήμου μας – με στόχο πάντα την ενίσχυση της θέσης της πόλης στο ευρύτερο γίγνεσθαι και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων – αναγνωρίζοντας την ανάγκη της συμμετοχής των πολιτών στον καθορισμό της Στρατηγικής και των προτεραιοτήτων για τα έργα και τις δραστηριότητες που θα προβλέπει, ο Δήμος μας καλεί τον κάθε πολίτη χωριστά καθώς και κάθε τοπικό κοινωνικό ή οικονομικό φορέα της πόλης να συνδράμει με την αποτύπωση των σκέψεων του για την ανάπτυξη της πόλης.

Υποβοηθητικά υπάρχει συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο που είναι διαθέσιμο μαζί με το Α’ Μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Λαρισαίων και την παρουσίαση στην ιστοσελίδα του Δήμου στο παρακάτω link:

https://www.larissa-dimos.gr/new/index.asp?cat=178&itm=10237

Το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο μπορεί να αποσταλεί έως τις 15/09/2015:

  • είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση  plan@larissa-dimos.gr

  • είτε ταχυδρομικά στο Δήμο «Δ/νση Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Τμήμα Σχεδιασμού-Στοχοθεσίας, Ίωνος Δραγούμη 1 Τ.Κ. 41222» με την ένδειξη «για το Επιχειρησιακό 2015 -2019». 

Συνεδρίαση Επιτροπής Διαβούλευσης

Σημειώνεται ότι το Α΄ μέρος του Επιχειρησιακού Σχεδίου του Δήμου Λαρισαίων για την περίοδο 2015 2019, απασχόλησε την Επιτροπή Διαβούλευσης, που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στους οραματικούς στόχους που θέτει η δημοτική αρχή για τη Λάρισα και οι οποίοι αποτυπώνονται στο κείμενο του επιχειρησιακού σχεδίου. Περιγράφοντας τους άξονες αυτού του οράματος ο κ. Καλογιάννης μίλησε, μεταξύ άλλων, για ένα Δήμο που δεν θα γιγαντωθεί αλλά στηρίξει τον αγροτικό του χαρακτήρα, επεσήμανε τις κινήσεις του Δήμου για διεκδίκηση αδόμητων χώρων, αλλά και για την ανάγκη αλλαγής της λειτουργίας του κέντρου.

Ακολούθησε παρουσίαση του σχεδίου από τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Σούλτη και τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων.

Προηγούμενο άρθρο Η Νεά Λάρισα για τον αγροτικό τομέα
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ