Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στην Ελάτεια


Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Προστάτιδα του Χωριού Υπεραγία Θεοτόκο – Ζωοδόχου Πηγή στην Ελάτεια Λάρισας .Την παραμονή της εορτής προεξάρχοντας  ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αχίλλειος και άλλων Πατέρων απο  ενορίες του Δ.Τεμπών πραγματοποιήθηκε  ο πανηγυρικός  εσπερινός και περιφορά της εικόνας με την συνοδεία της φιλαρμονικής του Δ.Τεμπών .
Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Δημήτριος Παπαδημόπουλος ,ο Δήμαρχος Τεμπών Κ.Κώστας Κολλάτος ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτριος Τσέτσιλας οι Αντιδήμαρχοι κ.Αστέριος Σαίτης , Χρήστος Τσάτσαρης ,Κωνσταντίνος Νταφούλης ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Γεωργιος Μανώλης ,Ευθύμιος Μπουζέκης ,Ιωάννης Αργυρίου , Παναγιώτης Γκατζόγιας , Αθανάσιος Καραναστάσης ,Γεώργιος Έξαρχος ,ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ  κ.Μιχάλης Καρατέγος, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας κ.Αντώνιος Γκανάτσιος και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου κ.Θεόδωρος Ζάρρας , οι Πρόεδροι Κοινοτήτων Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος και Όσσας κ.Ιωάννης Μπίκας .Μετα τον πανηγυρικό εσπερινό  ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας κ.Λάμπρος Ζάρρας και τα μέλη της Διοίκησης  πραγματοποίησαν  δεξίωση στα γραφεία του Συλλόγου τεία του χωριού. Οι γυναίκες του Συλλόγου έστρωσαν ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι με όλα τα τοπικά εδέσματα που  προσφέρανε στους επισκέπτες .
Την Παρασκευή ανήμερα της εορτής το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου παρουσίασε  νησιώτικους χορούς με την καθοδήγηση της Δασκάλας του χορού κα Βασιλική Κουκουθάκη.

Προηγούμενο άρθρο 34χρονος στη Λάρισα είχε ρημάξει καταστήματα, γραφεία και οχήματα - Συνελήφθη για 30 περιπτώσεις
Επόμενο άρθρο Οι «Γεύσεις του τόπου μας» επιστρέφουν στη Λάρισα