Συναυλία από τους συλλόγους των Αμπελακίων στο Συκούριο


Μια βραδιά με υπέροχες μελωδίες  και τραγούδια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του του Δημοτικού σχολείου Συκουρίου την Παρασκευη 20 Φεβρουαρίου στις 19:30.
Το 13ο Λύκειο Περιστερίου και ο Γιώργος Κουτσιούκης –εκπαιδευτικός με καταγωγή από τον Παλαιόπυργο- με την μουσική ομάδα « Χαρταετοί των Ονείρων» και την παιδική χορωδία της μουσικής σχολής του Δήμου Τεμπών ( παράρτημα Αμπελακίων) παρουσίασαν στο κοινό την πορεία του Ελληνικού Πολιτισμού μέσα από τη μουσική. Επιλέγοντας στίχους και έργα των Μ.Θεοδωράκη, Μ. Λοίζου και άλλων επιφανών συνθετών κατάφεραν να συγκινήσουν το κοινό και να διδάξουν τους νέους μέσα από το παρελθόν.
Είναι η δεύτερη φορά- πέρυσι εμφανίστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Αμπελάκια- που οι «Χαρταετοί των Ονείρων» επιλέγουν να παρουσιάσουν το έργο τους στο κοινό Δήμου Τεμπών και αποτελεί πλέον επιθυμία όλων όσων βοήθησαν αυτή η συναυλία να γίνει θεσμός.
Ο Γιώργος Κουτσιούκης ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Αμπελακίων, τον Πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου Τεμπών καθώς και τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Περιστερίου, γιατί όλοι μαζί βοήθησαν στο να παρουσιαστεί και πάλι η μουσική αυτή παράσταση.
Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Τεμπών κος Κων/νος Κολλάτος ο οποίος στην ομιλια του δήλωσε .Θα ηθελα απο αυτο το βήμα να συγχαρώ  τους Συλλόγους των Αμπελακίων αλλα και τα παιδια του  χωριού, τους μουσικούς που εχουνε  κανει τοσα χιλιόμετρα για  να ειναι σημερα εδω μαζι μας για να μας  παρουςιάσουν  αυτην την πανέμορφη συναυλια    και ολα αυτα μεσα απο τον εθελοντισμό και το πάθος που εχουνε για την μουσικη .Ενα μεγαλο μπράβο στους διοργανωτές αυτής  της εκδήλωσης ενα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο  Κουτσούκη που προσφέρει με όρεξη και μεράκι  .Συνεχιστε  και θα ειμαστε διπλα σας μέσω του οργανισμού του Δήμου μας    (ΔΟΠΑΠΕΠ)  και  παντα μεσα στα πλαίσια και τις δυνατότητες που εχουμε.Στην εκδηλωση παραβρέθηκαν ο πάτερ Βασίλειος ,ο πρώην Δήμαρχος Νέσσωνος κ.Νίκος Γερογιάννης ,ο Πρόεδρος του Δημοτικοϋ Συμβουλίου κ.Δημήτριος  Τσέτσιλας ,  οι Αντιδήμαρχοι κ.Κωνσταντίνος Νταφοϋλης ,κ.Κωνσταντίνος Τσεργάς ,κ.Χρήστος Τσάτσαρης , οι Δημοτικοί Σμβουλοι κ. Ιωάννης Αργυρίου ,Γεώργιος  Μανώλης ,Παναγιώτης Γκατζόγιας , ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος ,ο Πρόεδρος Κοινωνικου Παντωπολείου και αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας οι Πρόεδροι Κοινοτήτων Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος ,και Αμπελακίων κ.Σωτήρης Μιχαλάκης
Μέλη οργανισμών του Δήμου και τοπικών Συμβουλίων και πλήθος κόσμου .

Προηγούμενο άρθρο Ανοικτή συγκέντρωση- συζήτηση στη Νίκαια από Σύριζα Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Η «Ανθρώπινη Πόλη» για το αρχαίο θέατρο Λάρισας