Η κιν/κη λέσχη Κιλελέρ συνεχίζει τις προβολές της


Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ  συνεχίζει τις προβολές ταινιών σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας. Την Κυριακή 1/02/2015 , θα προβάλλει την ταινία του Remi Besançon  “ Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου» , στις 7 το απόγευμα.

 

 

Η Μαρί Ζαν και ο Ρομπέρ έχουν τρία παιδιά: τον Αλμπέρ, τον Ραφαέλ και την Φλερ. O Remi Bezancon μιλώντας για τις γνήσιες οικογενειακές σχέσεις, τοποθετεί μέσα σε δύο ώρες σχεδόν μία ολόκληρη ζωή και αποτυπώνει πάνω στο μαγευτικό οικογενειακό πορτρέτο του, τις πέντε διαφορετικές προσωπικότητες.

 

 

Η ταινία του πετυχαίνει να σε σοκάρει με τις αλήθειες και τα μυστικά της ίδιας τη ζωής, τα οποία αποκαλύπτονται μέσα από πέντε διαφορετικές ιστορίες (σε 5 ημέρες διάσπαρτες μέσα σε 12 χρόνια), κομμάτια που συνθέτουν το πάζλ της οικογενειακής ευτυχίας.

 

Μία ταινία όπως και η ίδια η ζωή, τραγική, αστεία και ποτέ προβλέψιμη. Σου σπαράζει την καρδιά, σε προκαλεί να βιώσεις έντονες χαρές και συγκινήσεις, δίχως να μετατρέπεται σε βάναυσο μελόδραμα ή ντροπιαστική κομεντί.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 35χρονος με ηρωίνη
Επόμενο άρθρο Μια μεγάλη αγκαλιά για τα βρέφη των απόρων