Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ στον Δήμαρχο Λαρισαίων


Το διευθυντή του ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Δημήτρη Παπαγγελή δέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, επιβεβαιώθηκε από τον κ. Καλογιάννη η βούληση της δημοτικής αρχής να συνδράμει όσο μπορεί στο σημαντικότατο έργο που επιτελεί το Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η δυνατότητα λειτουργία χώρου εξυπηρέτησης πληρωμάτων σταθμών του ΕΚΑΒ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου (διασταύρωση Πολυτεχνείου με 23ης Οκτωβρίου), κάτι που αναμένεται να βοηθήσει στη καλύτερη και αποτελεσματικότερη κάλυψη του βορειανατολικού τομέα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής από το Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας.

Επίσης, ο κ. Παπαγγελής πρότεινε στον κ. Καλογιάννη, ο Δήμος Λαρισαίων να τεθεί φορέας υλοποίησης στο έργο κατασκευής νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ σε οικόπεδο του οργανισμού που βρίσκεται στο Λειβαδάκι, με το δήμαρχο Λαρισαίων να απαντά ότι το αίτημα θα εξεταστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα κολύμβησης «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ» από το Ναυτικό Όμιλος Λάρισας και με κοινωνικό χαρακτήρα
Επόμενο άρθρο Ναοί και Κειμήλια της Εκκλησιαστικής Συλλογής της Κρανιάς Ολύμπου