Ημερίδα κολύμβησης «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ» από το Ναυτικό Όμιλος Λάρισας και με κοινωνικό χαρακτήρα


Ημερίδα κολύμβησης προ αγωνιστικών κατηγοριών (9,10,11,12 ετών) με την ονομασία «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ» συνδιοργανώνουν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά στη μνήμη του αγαπητού μέλους του ΝΟΛ με σκοπό να τιμηθεί η πολυετής και ανιδιοτελής προσφορά του στο άθλημα της κολύμβησης.

Και φέτος η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς θα λάβουν μέρος 23 σύλλογοι από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Κεντρική Ελλάδα αλλά και τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Με αφορμή τη μεγάλη προσέλευση του κοινού ο Ναυτικός όμιλος Λάρισας επιθυμεί να παρουσιάσει τον κοινωνικό του χαρακτήρα και την κοινωνική του ευαισθησία και ενώνει τις δυνάμεις του με τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των απόρων συμπολιτών μας που εξυπηρετούνται καθημερινά από αυτές.

Για το λόγο αυτό παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών παντοπωλείου και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία και θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Οι αγώνες, διοργανώνονται υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και σύμφωνα με τους κανονισμούς της και θα διεξαχθούν με ώρες έναρξης το πρωί στις 10:00 και το απόγευμα στις 16:45, οπότε θα γίνει και η επίσημη τελετή έναρξης.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί για να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών και να στηρίξετε την προσπάθεια βοήθειας συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Προηγούμενο άρθρο Ο Θ. Ψύρρας για το πακέτο Χατζηγάκη
Επόμενο άρθρο Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ στον Δήμαρχο Λαρισαίων