Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Συσσιτίου


Γέμισαν το καλάθι του Κοινωνικού Συσσιτίου οι πελάτες της Αποθήκης τροφίμων «ΜΠΑΡΑΣ» στη Γιάννουλη, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη τους στους απόρους συμπολίτες μας.

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 στελέχη του Κοινωνικού Συσσιτίου παρευρέθηκαν στο κατάστημα όπου ενημέρωσαν τους πελάτες για τις δράσεις των Κοινωνικών Δομών και συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους απόρους συμπολίτες μας που σιτίζονται καθημερινά στην εν λόγω δομή. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για ακόμη μια φορά συγκινητική, αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν σημαντική ποσότητα τροφίμων (60 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας) ενώ εξίσου σημαντική ήταν και η συνεισφορά του ιδιοκτήτη της αποθήκης κ. Μπαρά ο οποίος υποστήριξε πρόθυμα την όλη προσπάθεια.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με τους εκπροσώπους του Κοινωνικού Συσσιτίου να βρίσκονται το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και ώρες 11:00-14:00, στο Super Market «My Market» στα Praktiker με σκοπό την ενημέρωση των καταναλωτών για το έργο τους αλλά και τη συλλογή τροφίμων για τους σιτιζομένους της δομής.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια υποστήριξης των κοινωνικά ευπαθών ομάδων που εξυπηρετούνται καθημερινά από τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444 (www.koinoniasos.gr), με το Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7 αλλά και με το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ.2410680243 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Ρούσβελτ και Οικονόμου Εξ’Οικονόμων 8Α.

Προηγούμενο άρθρο Αποκαλυπτήρια στήλης αφιερωμένη στον Μίμη Μπουκουβάλα
Επόμενο άρθρο Διοργάνωση εκδήλωσης στο Πολιτιστικό Κέντρο στη συνοικία Αγιού Γεωργίου