Με μεγάλη επιτυχία και η 8η Γιορτή Κρασιού & Αμπελιού Ραψάνης


Με μεγάλη επιτυχία πργαματοποιήθηκε και φέτος η 8η κατά σειρά Γιορτή Κρασιού και Αμπελιού στη Ραψάνη, παράλληλα με τη 2η Πανδημοτική γιορτή του Δήμου Τεμπών. Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και ζήτησε τη συνδρομή και συνεργασία όλων για να πάει ο Δήμος Τεμπών μπροστά.

Στην πρώτη μέρα της γιορτής κρασιού Ραψάνης που πραγματοποιήθηκε και η 2η Πανδημοτική γιορτή Δήμου Τεμπών με την συμμετοχή των Συλλόγων του Δήμου συμμετείχαν και χόρεψαν:
ΜΕΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΜΕΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΑΨΑΝΗΣ
ΜΕΣ ΟΣΣΑΣ
ΜΕΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ -ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΝΩΝ
ΜΕΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ
ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΤΩΝ
ΜΑΝΙΑΡΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
Τη δεύτερη μέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ χορό και διασκέδαση για όλους με τον Χρ. Παπαδόπουλο (Παιδιά από την Πάτρα), τον Γιώργο Σαρρή (πρώην Ζιγκ-Ζάγκ ) και την Λουκία Βαλάση, οι οποίοι διασκεδάσαν τον κόσμο με λαϊκές και παραδοσιακές μελωδίες.
Ενώ την Κυριακή 31 Αυγούστου και ώρα 6:30 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση οινοπαραγωγών της περιοχής , στο χώρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης . Η εκδήλωση «Πρόποση στους Θεούς του Ολύμπου » περιελάμβανε παρουσίαση και γευστική δοκιμή οίνων Ραψάνης. Συμμετείχαν οι Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Λιάπη , Οινοποιία Χρυσοχόου , Κτήμα Ντούγκος.

 

Προηγούμενο άρθρο Γυμναστικός Σύλλογος «ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ»: Νέο Ξεκίνημα, Νέα Όνειρα…
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2011»