Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας στην οδό Σανδράκη στη Λάρισα


Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται η παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας στην οδό Σανδράκη, στο τμήμα της που περιλαμβάνεται μεταξύ της γέφυρας (ΔΕΥΑΛ) και της Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, για χρονικό διάστημα από 29-08-2014 έως 24-02-2015. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

 

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Κοζάνη – συνοικία Ιπποκράτη: α) Τα Ι.Χ.Ε. οχήματα που θα κινούνται επί της Λαγού θα εκτρέπονται δεξιά στην Κραννώνος – Σκληρού – Σανδράκη – κυκλικός κόμβος (Κραννώνος) – κυκλικός κόμβος (Αγ. Αχιλλείου) – Γρ. Λαμπράκη – Μανουσάκη,β) Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων που θα κινούνται επί της Ιωαννίνων θα εκτρέπονται στην Περ. Τρικάλων – Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Σωκράτους – Αεροδρομίου – Παπανδρέου – Κοζάνης, γ) Τα λεωφορεία που θα κινούνται επί της Ιωαννίνων θα συνεχίζουν Ηρ. Πολυτεχνείου – Παπανδρέου – Επ. Λάρισας – Κοζάνης.
  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη – συνοικία Ιπποκράτη – Τρίκαλα: α) Τα Ι.Χ.Ε. οχήματα που θα κινούνται επί της Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης με κατεύθυνση προς συνοικία Ιπποκράτη θα εκτρέπονται δεξιά στην οδό Μανουσάκη, β) Τα φορτηγά μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λεωφορεία που θα κινούνται επί της Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης με κατεύθυνση προς Τρίκαλα – Καρδίτσα – Φάρσαλα, θα εκτρέπονται αριστερά στην Παπανδρέου – Αεροδρομίου – Σωκράτους – Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Περ. Τρικάλων, γ) Τα λεωφορεία που θα κινούνται επί της Επ. Λάρισας – Κοζάνης θα εκτρέπονται δεξιά στην Παπανδρέου και θα συνεχίζουν Ηρ. Πολυτεχνείου – Ιωαννίνων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Προηγούμενο άρθρο Θέσπιση προσωρινών έκτακτων μέτρων παραγωγών ροδακίνων και νεκταρινιών
Επόμενο άρθρο Δεν τέλειωσα το Γυμνάσιο, έχω δεύτερη ευκαιρία;