Δήλωση Μακρή για την παραλαβή 12 υπερσύγχρονων ασθενοφόρων για τα Κ.Υ της Θεσσαλίας


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραλαμβάνουμε προς χρήση, σήμερα δώδεκα (12) υπερσύγχρονα ασθενοφόρα για να καλύψουμε ανάγκες στα Κέντρα Υγείας της Θεσσαλίας.

Πρόκειται για μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη, ότι μέσα από την συνεννόηση και συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων, προκύπτουν πάντα θετικά αποτελέσματα.

Τα δώδεκα (12) νέα ασθενοφόρα είναι το ελάχιστο δείγμα γραφής εκ μέρους μας, για να υπογραμμίσουμε το ενδιαφέρον μας για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Είναι προφανές ότι ακολουθούν και άλλα μέτρα και πρωτοβουλίες, προκειμένου να στελεχωθούν και να λειτουργήσουν με τρόπο ολοκληρωμένο το σύνολο των δομών του  Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.)

Θέλω να ευχαριστήσω όλους, όσοι σήμερα παρευρίσκονται σε μια χαρούμενη για όλους μας ημέρα, σηματοδοτώντας την ενίσχυση του στόλου μας, καθώς και όσους συνέβαλαν από την αρχή, ως την τελική διεκπεραίωση του νέου μας αποκτήματος.

Tον Περιφερειάρχη κ. Κων/νο Αγοραστό που ενέταξε το έργο στο ΕΣΠΑ, τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής και της Υ.ΠΕ που έφεραν εις πέρας το σύνολο των διαδικασιών του έργου, τους Διοικητές των Νοσοκομείων για καθημερινή υποστήριξη στο έργο μας αλλά και την προμηθεύτρια εταιρεία για την αξιοπιστία και τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Ως φορέας υλοποίησης από την πρώτη στιγμή φροντίσαμε για την προώθηση χρήσιμων έργων στο ΕΣΠΑ.

Ένα πρόγραμμα οπισθοβαρές που σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα ολοένα και περισσότερα έργα θα ολοκληρώνονται για την Υ.ΠΕ και τα Νοσοκομεία μας, προκειμένου να υπηρετήσουν κατά τον ασφαλέστερο τρόπο την κοινωνία.

 

Προηγούμενο άρθρο Την Τρίτη η προφεστιβαλική εκδήλωση του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή
Επόμενο άρθρο Αφιερωμένη στην καταπολέμηση των ναρκωτικών η προηγούμενη εβδομάδα