Θηριωδία στον δήμο Τυρνάβου


Μέσα σε ένα χρονικό διάστημα μόλις δυο εβδομάδων γίναμε μάρτυρες ενός καταιγισμού περιστατικών δηλητηριάσεων και κακοποιήσεων ζώων στον δήμο Τυρνάβου.

Δεκάδες αδέσποτα, αλλά ακόμα και δεσποζόμενα ζώα βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από δηλητήριο (φόλες) στην περιοχή Αμπελώνα αλλά ακόμα και στο κέντρο της πόλης του Τυρνάβου. Το αποκορύφωμα της θηριωδίας ήταν ένα κουταβάκι μόλις έξι μηνών που βρέθηκε πνιγμένο με καλώδιο.

Οι εθελοντές φιλόζωοι της περιοχής μαζεύουν καθημερινά πτώματα, περίπου 20 ζώα βρέθηκαν πεθαμένα ή κατέληξαν στα κτηνιατρεία όπου μεταφέρθηκαν και δεκάδες άλλα αδέσποτα της περιοχής αγνοούνται.

Έχει γίνει μήνυση κατά αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου. Ο Δήμος Τυρνάβου φυσικά παντελώς απών, όπως απών ήταν όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε προσπάθεια διαχείρισης του τεράστιου αριθμού αδέσποτων ζώων της περιοχής, παρόλο που σύμφωνα με τον νόμο είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.

Το Φιλοζωικό Σωματείο της Λάρισας Anim.A.L σε μια τελευταία προσπάθεια να σταματήσει αυτό το αίσχος απευθύνεται στους πολίτες.

 

Το έχουμε πει και θα το λέμε συνέχεια:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

 

Μην ανέχεστε τους δολοφόνους δίπλα σας και μην περιμένετε να δηλητηριαστούν και τα παιδιά σας για να μιλήσετε!

Επικηρύσσουμε τον/τους δολοφόνους με το ποσό των 2.000€ που θα δοθεί σε όποιον δώσει επώνυμα πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψη των δραστών. Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει στο email μας ή στο τηλέφωνο 6982461969.

 

ΜΙΛΗΣΤΕ, Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!!

 

 

Για το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L

 

Η Πρόεδρος                              Η αντιπρόεδρος                     Η γραμματέας

 

Δρ. Φ.Καλογεροπούλου         Δρ Μαρία Κοντού                      Ε. Αγάκου

 

 

Προηγούμενο άρθρο 188 παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και του ΚΟΚ
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 54χρονος στη Λάρισα με ηρωίνη και κάνναβη